Tanden bleken

Zo werken wij

Deskundig advies van onze specialisten

Online afspraak

Het begint allemaal met het maken van een afspraak om jouw tanden te laten bleken. Je kiest zelf de locatie, dag en het tijdstip van de afspraak. Hierdoor weet je zeker dat wij je gelijk kunnen helpen.

Consult

Het begint allemaal met het eerste consult. Tijdens dit consult wordt de tint van je tanden gemeten en geef jij het resultaat aan dat je voor ogen hebt. Nu kunnen wij je adviseren over de meest geschikte behandeling.

Behandeling

Na het consult starten we met de behandeling. Bij de meeste behandelingen worden er meerdere sessies tegelijk in één afspraak gedaan. Dit zorgt voor het beste eindresultaat.

Waarom de tandenbleker Nederland?

Wil je jouw tanden bleken? Kies dan voor ons. Want jouw glimlach is ons visitekaartje. Met vestigingen in Nederland, België en Marokko durven wij ons dé expert in het tanden bleken te noemen. Maak direct een afspraak en wij laten je weer stralen!

Nummer 1 in tanden bleken
1

Nummer 1 in tanden bleken

Veilig en pijnloos
100

Veilig en pijnloos

Gratis consultgesprek
100

Gratis consultgesprek

Meer dan 40 toplocaties
40

Meer dan 40 toplocaties

Tevreden klanten

Een brede glimlach van anderen

Veel van onze klanten vertellen enthousiast over hun ervaringen. Daar krijgen wij, net als onze klanten, een brede glimlach van op ons gezicht. Jouw glimlach is ons visitekaartje.

  5 star review  Hartstikke gezellige sessies gehad samen met z’n drieën. Hele lieve meid achter de balie die heel behulpzaam was. Zeker voor herhaling vatbaar, onze tanden waren na drie sessies zeker een paar tinten witter!

  La Hiba Avatar La Hiba
  september 11, 2020

  5 star review  Ik heb zojuist m’n tanden gebleekt na een lange tijd bij De tandenbleker in Amsterdam Noord. De service was echt subliem door Vada. Ik voelde me Heel erg op m’n gemak bij haar en zij gaf vooraf echt een duidelijke uitleg over de behandelingen. Over een week mag ik weer en ik kijk er nu al naar uit. THANK YOU VADA! ❤️🤲🏾

  Kimberlee Ramirez Avatar Kimberlee Ramirez
  juli 6, 2021

  5 star review  Afgelopen zaterdag een afspraak gehad met mijn familie in Groningen. Supergoed geholpen door een lieve & behulpzame vrouw, meteen na 1x al een groot verschil met nog 15 sessies te gaan. Echt een goede keuze!

  Anna St Avatar Anna St
  mei 31, 2021

  5 star review  Ik ben geholpen door Selen en ik vond het A-mazing!✨ Het ging heel soepel hier in Groningen en ik kom zeker weer terug om over eten te kletsen. Oeh en voor mijn tanden natuurlijk👀

  Eusebio D. Dijkhoff Avatar Eusebio D. Dijkhoff
  juli 21, 2021

Wij zijn met meer dan 40 locaties gevestigd in 4 landen.

Hoofdkantoor
Onze diensten
Scroll to top